Tuesday, July 08, 2008


"I, for one, am sick and tired of those high paid teachers. Their hefty salaries are driving up taxes and they only work nine or ten months a year! It's time we put things in perspective and pay them for what they do... baby-sit!

We can get babysitters for less than minimum wage. That's right... I would give them $3.00 dollars an hour and only for the hours they worked, not any of that silly planning time.

That would be 15 dollars a day. Each parent should pay 15 dollars a day for these teachers to baby-sit their children.

Now, how many do they teach in a day......maybe 25. Then that's 15 x 25= $375 a day.

But remember they only work 180 days a year! I'm not going to pay them for any vacations. Let's see...that's 375 x 180 = $67,500.00 (Hold on, my calculator must need batteries!)

What about those special teachers or those with master's degrees? Well, we could pay them minimum wage just to be fair. Let's round it offto $6.00 an hour. That would be.......$6 times 5 hours times 25 children times 180 days = $135,000.00 per year.

Wait a minute, there is something wrong here!!!

No comments: